Siittimenpidennystablettien luokittelu

Katso mitkä tuotteet ovat parhaat markkinoilla olevista

Tuote on väliaikaisesti lopussa!

 • Paikka

  1 penirium

  Hinta: 157 zł

  Tilaa nyt

  Penirium

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus

  Sisältää vain luontaistuotteita ja runsaasti ginseng-uutetta. Ravintolisävalmiste, jota on helppo nauttia kapselien muodossa. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi riittää yksi kapseli päivässä. Vaikutukset ovat nähtävissä jo 8 päivän kuluttua käytön aloittamisesta. Kahden kuukauden kuurin jälkeen penis oli pidentynyt jo 6,5 cm ja paksuuntunut 3,5 cm. Hinta vastaa laatua. Pakkaus on hienovarainen eikä paljasta sisältöä. Plussapisteitä pysyvästä vaikutuksesta, joka säilyy jopa valmisteen käytön lopettamisen jälkeen.

  Valmistaja

  Valmistajan sivu
  Penirium
 • Paikka

  2

  Hinta: 165 zł

  Tilaa nyt

  Penilarge

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus

  Aktiivisten ainesosien pitoisuus on vähäisempi kuin Peniriumissa. Käytetään kahdessa muodossa, tabletteina ja voiteena, mikä hankaloittaa hieman käyttöä. Voide jättää iholle rasvaisen kerroksen. Ensimmäiset vaikutukset ovat nähtävissä jo 17 päivän kuluttua. Kahden kuukauden kuurin jälkeen penis on 2,5 cm pitempi ja 1 cm paksumpi. Suurennus ei siis ole huomattava, vaikka penis onkin nyt hieman kovempi. Plussapisteitä taloudellisesta pakkauksesta, joka sisältää 60 tablettia. Hinta on kuitenkin varsinkorkea suhteessa laatuun.

  Valmistaja
  SHS

 • Paikka

  3

  Hinta: 200 zł

  Tilaa nyt

  Penis XL

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus

  Penilargen tavoin käyttö kahdessa eri muodossa on hankalaa. Voidetta on lisäksi epämukavaa käyttää, koska se kirvelee ihoa ja jättää rasvaisia jälkiä. Ensimmäiset vaikutukset olivat nähtävissä vasta 24 päivän kuluttua. Kahden kuukauden kuurin jälkeen ero entiseen on mitätön: 1,5 cm pituutta ja 0,5 cm paksuutta lisää siihen erektiossa. Korkea hinta ja epähienotunteinen pakkaus, joka tekee selväksi, mistä on kyse. Erittäin alhainen aktiivisten ainesosien pitoisuus, eniten edistäviä aineita. Vaikutus pysyi voimassa tuskin edes kuukauden ajan.

  Valmistaja
  Cobeco

 • Paikka

  4

  Hinta: 99 zł

  Tilaa nyt

  Viamax Maximizer

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus

  Iso, taloudellinen pakkaus (90 tablettia), mutta korkea hinta ei vastaa laatua. Nautintamuoto on miellyttävä, koska tuote sisältää vain tabletteja. Koostumus aiheuttaa elimistön yleisen elävöitymisen, mutta ei erityisemmin pidennä penistä. Ensimmäiset vaikutukset olivat havaittavissa vasta 27 päivän jälkeen: siitin oli tullut hieman kovemmaksi. Kahden kuukauden käytön jälkeen elin oli senttimetrin pidempi, mutta erektiossa ei ollut havaittavissa minkäänlaista eroa. Valitettavasti vaikutus katoaa heti kun tuotetta lakkaa käyttämästä. Plussapiste hienotunteisesta pakkauksesta.

  Valmistaja
  Viamax

 • Paikka

  5

  Hinta: 149 zł

  Tilaa nyt

  Xtrasize

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus

  Riittoisuus on pieni – pakkauksessa on 60 tablettia, mutta valmistaja kehottaa ottamaan niitä jopa kaksi päivässä. HInta on ehdottomasti liian korkea laatuun tai riittoisuuteen nähden. Ensimmäiset vaikutukset ovat havaittavissa 26 päivää käytön aloittamisen jälkeen: erektio oli tullut hieman voimakkaammaksi. Pidentyminen ja paksuuntuminen olivat mitättömiä, alle 1 cm. Vaikutus ei myöskään säilynyt edes muutaman päivän ajan valmisteesta luopumisen jälkeen. Tabletit auttoivat parantamaan seksuaalista suorituskykyä, mutta eivät suurentaneet penistä. Syvä pettymys, ainoa plussapiste nopeasta ja hienotunteisesta lähetyksestä.

  Valmistaja
  Marbella